تعمیرات لوازم خانگی

راهنمای خرید سرخ‌کن

با شنیدن نام سرخ کن ذهنمان به سمت غوطه ور شدن مواد غذایی در داخل روغن می رود ولی در مدل های جدید حتی بدون روغن نیز می توان غذاها را سرخ کرد. این روزها با توجه به اینکه اکثر خانم‌ها عهده دار اموری در خارج خانه نیز هستند، به دنبال کالاهایی هستند که علاوه‌ بر اینکه سرعت پخت غذا را افزایش می‌دهند، بلکه آشپزی راحت و بی‌دردسری را برای کاربر به ارمغان می‌آورند.

سرخ کن از کالاهای محبوب و دوست داشتنی نزد خانم‌های خانه‌دار است. سرخ کن دستگاهی است که با ایجاد حرارت با سرعت بالا مواد غذایی را سرخ خواهد کرد. این دستگاه که شامل یک المنت گرم کننده و محفظه روغن است، ساختار چندان پیچیده‌ای ندارد، مگر در نوع بدون روغن که به علت برتری و تکنولوژی موجود در آنها قیمت بالاتری نیز دارند.

این دستگاه محبوب برای آماده کردن بسیاری از فست‌فود‌ها و سرخ و برشته کردن آنها به کار می‌روند. سرخ‌کن‌ها معمولا از استیل یا فولاد نرم هستند. استیل کمتر از فولاد نرم خورده می‌شود؛ بنابراین سرخ‌کن استیل گارانتی بهتری نسبت به جنس فولاد نرم دارد. سرخ‌کن‌ها دیگ‌هایی به شکل‌های مختلف دارند.

سرخ‌کن‌های دارای یک سبد فلزی هستند که غذا داخل آن قرار می‌گیرد و به همراه آن داخل روغن جوشیده قرار می‌گیرد. سرخ‌کن‌ها معمولا دارای تایمر به همراه هشداردهنده صوتی، دستگیره‌ای که سبد را به داخل روغن پایین و بالا می‌برد، مقیاسی برای جلوگیری از سرخ شدن بیش از حد غذا، سیستم بادگیری که موجب کاهش بوی متصاعد شده از غذای در حال سرخ شدن می‌شود، فیلتر روغن برای افزایش طول عمر استفاده از آن و سیستم‌های الکتریکی و مکانیکی کنترل درجه حرارت هستند.

انواع سرخ‌کن‌ها در یک دسته‌بندی بزرگ به انواع سرخ‌کن‌های معمولی الکترونیکی، سرخ‌کن‌های بدون روغن و مینی‌سرخ‌کن‌ها تقسیم‌بندی می‌شوند. یکی از دلایل عدم‌استقبال از سرخ‌کن میزان مصرف بالای روغن در آن است، در سال‌های اخیر انواع مجهز به سیستم کاهش مصرف روغن و حتی بدون نیاز به روغن هم روانه بازار شده است. سرخ‌کن‌های بدون روغن یا کم مصرف هم نمونه‌هایی هستند که غذا را در حقیقت بدون نیاز به روغن، با استفاده از فن آوری جریان سریع هوا سرخ می‌کنند. مینی‌سرخ‌کن‌ها هم نمونه‌های کوچک شده سرخ‌کن‌ها در بازار هستند.

نکات خرید سرخ‌کن:
سرخ‌کنی متناسب با تعداد افراد خانواده خریداری کنید؛ یک سرخ‌کن بزرگ برای یک خانواده دو نفره و یک سرخ‌کن کوچک برای یک خانواده پرجمعیت مناسب نیست.

به صافی یا فیلتر دستگاه دقت کنید؛ دستگاه سرخ‌کن باید دارای صافی‌هایی باشد که تعویض و تمیز کردن آنها ساده باشد. کار فیلتر جلوگیری از پخش بخار و بوی ناشی از سرخ شدن غذا است.

سرخ‌کنی با لایه داخلی نچسب خریداری کنید؛ لایه داخلی نچسب از مواردی است که همه خواهان آن هستند. این موجب می‌شود که نه تنها ضایعات غذا کم شود بلکه شست‌وشو و نظافت دستگاه آن نیز بسیار آسان شود.

سبد سرخ‌کن آسانسوردار نخرید؛ توجه کنید که سبد باید جایی برای قرار گرفتن در بالای سطح روغن داشته باشد تا روغن اضافه مواد داخل آن خارج شود در عین حال سبدهای سرخ‌کن آسانسوردار زودتر از نوع دستی خراب می‌شوند.

سرخ‌کن تایمردار با چراغ‌های هشداردهنده خریداری کنید؛ سرخ‌کن دارای تایمر مزیت بیشتری دارد تا نمونه بدون تایمر، این صورت شما نیاز ندارید در بقیه زمان پخت مراقب سرخ‌کن باشید، بلکه می‌توانید آن را ترک کرده و به بقیه کارهای خود بپردازید. همچنین سرخ‌کنی تهیه کنید که چراغ نشان دهنده وضعیت داشته باشد. توجه داشته باشید که چراغی که تنها روشن بودن دستگاه را نشان دهد چندان کاربردی ندارد؛ بلکه منظور چراغی است که آماده بودن دستگاه و رسیدن آن به درجه حرارت مطلوب را به شما نشان دهد.

قطعات سرخ کن را از قطعه بانک بخواهید

سنتر سرویس تعمیرگاه سرخ کن در تهران

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *