میدان رسالت، خیابان فرجام غربی بعد از تقاطع نیروی دریایی - پلاک 1036           جهت هرگونه هماهنگی و سوال در واتساپ پیام دهید       تلفن : 02177459193  
سنتر سرویس

شماره تماس

02177459193

ساعات کاری

18.00 - 10.00

جاروبرقی کیسه دار بهتر است یا بدون کیسه

جاروبرقی کیسه دار بهتر است یا بدون کیسه

جاروبرقی کیسه دار بهتر است یا بدون کیسه

جاروبرقی یکی از اصلی ترین لوازم منزل می باشد و اساس کار آن بدین صورت است که با مکش، گرد و غبار و آشغال ها را جمع آوری می کند و در حالت کلی به ۵ دسته خانگی، هتلی، تجاری، نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم می‌شود. استفاده از این وسیله سبب تسریع در کار نظافت می شود و داشتن صدا و وزن کم، قدرت زیاد و سبک بودن دسته از مهم ترین ویژگی های آن می باشند. این دستگاه به خاطر کارایی زیاد و سهولت استفاده یکی از پرطرفدارترین وسایل نظافت و اصلی ترین لوازم خانگی به شمار می آید. قبل از خرید جاروبرقی همانند دیگر لوازم خانگی باید به این نکته دقت کنید که چه نوع جارویی نیاز من را برآورده می کند؛ باید نوع، اندازه، مارک، قیمت و سایر ویژگی های جارو برقی مورد نظر خود را تعیین کنید. قدرت، وزن، قابلیت مانور و حرکت جارو، سبک بودن دسته، میزان صدای جارو برقی، طول کابل برق، سیم جمع کن، نوع کیسه جارو، مثلا جاروبرقی کیسه دار و بدون کیسه، برس های مختلف، قابلیت مکش مایعات، دمندگی، نشانگر وضعیت کیسه، فیلتر تصفیه کننده هوا و سرجارویی مثلثی مواردی هستند که باید در خرید به آن دقت کرد؛ البته ظاهر جارو آخرین چیزی است که باید در نظر گرفت.

توان یا قدرت موتور جارو برقی که با عدد نشان داده می شود و واحد آن وات است همان توان مکش نیست؛ بلکه قدرت مکش که برای مصرف کننده اهمیت زیادی نیز دارد از توان موتور کمتر است و بسته به شکل پارویی، طول و اتصالات لوله‌ها و عایق‌بندی بدنه متفاوت است.
یکی دیگر از معیارهایی که باید قبل از خرید در مورد آن تصمیم بگیرید، کیسه دار یا مخزن دار بودن جارو است که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم.
هر دو نوع جارو برقی با کیسه و بدون کیسه دارای قدرت مکندگی و امکانات مشابهی هستند. در حقیقت عملکرد این دو نوع جارو کاملا شبیه به هم است و تنها در شیوه انباشت، محل نگهداری و نوع جمع آوری زباله و تخلیه با هم تفاوت دارند.

برای پاسخ به این سوال که کدام جارو برقی بهتر است ابتدا باید مزایا و معایب هر کدام را بررسی کنیم.

 

جاروبرقی کیسه دار

جاروبرقی کیسه دار متداول ترین نوع جارو برقی است که بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص داده است؛ در جارو برقی کیسه ای از کیسه پارچه‌ای، پلیمری و یا کاغذی و به دوشکل دائمی و یک بار مصرف، برای جمع آوری گردوخاک و زباله‌ استفاده می‌کنند. آشغال و خاکروبه ها پس از مکش در کیسه این دستگاه جمع می شوند که بهتر است پس از پر شدن آن را تعویض کردنه خالی. زیرا کارشناسان معتقدند بهتر است پاکت جارو دور اندخته شود یا در غیر اینصورت در حد امکان شسته شود.
این مدل هم دارای مزایا و معایب خاص خود میباشد که چند مورد آن بدین قرار می باشند:

مزایای جاروبرقی کیسه دار

بهداشتی بودن: با توجه به بسته بودن کیسه،  در جاروبرقی کیسه دار تعویض بدون گرد و خاک کیسه و تخلیه راحت تر زباله ها از طریق درپوش کیسه، این مدل جاروبرقی بهداشتی تر است و پیشرفت های تکنولوژی سبب نگهداری ایمن خاکروبه ها، آشغال ها و آلرژی زاهای درون کیسه شدهاست. همچنین دراین نوع جارو نیازبه تمیزکردن مداوم فیلتربهداشتی وشستن مخزن نیست درحالی که در جارو مخزن دار باید به صورت مرتب فیلتر و مخزن را تمیز کرد.
عدم نیاز به نگهداری زیاد: جاروبرقی کیسه دار نسبت به رقیب خود به نگهداری کمتری نیاز دارد؛ زیرا اغلب کیسه های این جارو از مخزن جارو بدون کیسه بزرگتر است و می تواند مقدارزیادی خاکروبه را درون خود نگه داری کند بنابراین نیاز به تخلیه زود هنگام و تعویض زود به زود ندارد. از فیلتر آن نیز می توان برای مدت زیادی بدون رسیدگی استفاده کرد.
مناسب برای افراد مبتلا به آلرژی: کیسه های جاروبرقی کیسه دار به خوبی مهر و موم و هوابندی شده هستند و همانند یک فیلتر قوی عمل می کنند. این کیسه ها کاملا بسته هستند و گرد و خاک و دیگر آلاینده ها را به خوبی درون خود قرار می دهند به همین علت بازگشت خاکروبه ها و آلرژی زاها که بتوانند به هوا برگردند و سلامتی افراد را تحت تاثیر قرار دهند غیر ممکن است.
سازگاری بیشتر با فیلتر هپا (Hepa): فیلترهای هپا توان جذب ۹۹/۹۷ درصد از ذرات آلرژی زا و آلاینده موجود در سطح هوا را دارد و در هر دو نوع جاروبرقی کیسه دار و مخزن دار استفاده می شود اما سازگاری بیشتری با جاروبرقی کیسه دار دارد. این فیلتر ها گزینه مناسبی برای حذف گرد و خاک و گرده های هوا می باشند و به دلیل آن که می توانند ذرات با ابعاد ۳ دهم میکرون را به دام بیاندازند برای افراد مبتلا به آلرژی مناسب هستند. همچنین به خاطر آن که در جاروبرقی کیسه دار ، گرد و خاک مستقیم وارد کیسه می شوند و میزان کمتری از آن نسبت به نوع بدون کیسه وارد فیلتر می شوند، عمر مفید فیلتر افزایش می یابد.

معایب جارو برقی کیسه دار

معضل کیسه: کیسه دار بودن این جارو موجب به وجود آمدن معایبی همچون خراب شدن کیسه ها، تمام شدن کیسه و تهیه کیسه جدید، پیدا کردن دشوار کیسه برای مدل هایی که ممکن است قدیمی شده باشد، نیز شده است. برای خرید هر کیسه باید هزینه ای صرف کرد که قیمت کیسه ها بسته به مدل جارو متفاوت خواهند بود. یکی دیگر از معضلات این است که هر جارو، کیسه ای مخصوص به خود دارد و نمی توان از برندهای دیگر استفاده کرد که این قضیه در مورد جاروهای قدیمی که دیگر کیسه آن تولید نمی شود با مشکلات زیادی همراه است. همچنین اگر کیفیت کیسه خریداری شده خوب نباشد خاک به داخل موتور جارو برقی نفوذ می‌کند و به آن آسیب جدی وارد می کند.
ضعیف شدن عملکرد جارو به هنگام پر شدن کیسههمزمان با افزایش حجم خاکروبه و آشغال درون کیسه و پر شدن آن، عملکرد جاروبرقی کیسه دار و قدرت مکندگی آن نیز کاهش می یابد و به دلیل عملکرد کند باید زمان بیشتری را برای جارو کشیدن صرف کنید.
پر شدن کیسه، وسط جارو کشیدن نیز یکی از بدترین حالاتی است که ممکن است رخ دهد زیرا کار شما را به تعویق می اندازد و شاید مجبور شوید برای خرید کیسه زمان زبادی را صرف کنید. البته برای رفع این مشکل بهتر است زمانی که سه چهارم از کیسه پر شد آن را تخلیه کنید و منظر پر شدن کیسه نباشید. در برخی مدل ها چراغ نشانگر پر شدن وجود دارد که اعلام می کند تا پر شدن کیسه چه قدر زمان داربد.
اشغال بخشی از مخزن توسط پاکت: تخصیص بخشی از ظرفیت مخزن به پاکت و کاهش حجم مخزن یکی دیگر از مشکلات این مکنده می باشد. زود پر شدن کیسه و نیاز به مراقبت و تخلیه به موقع آن از دیگر مشکلات آن می باشند.

 

جاروبرقی بدون کیسه (Bagless)

جارو برقی بدون کیسه یا جارو مخزن دار نوع دیگری از جارو برقی است که جالب است بدانید این جاروها قبل از جارو کیسه داراختراع شده اند؛ اما به خاطر آنکه آلودگی ها به روش دستی تخلیه می شد پس از اختراع نوع کیسه دار استقبال از مدل بدون کیسه کمتر شد. اما اکنون این مدل به خاطر قدرت مکندگی بیشتر، عدم استفاده از کیسه و تخلیه آن، نگهداری آسان، نظافت کامل مخزن مورد توجه بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفته است. در جارو برقی های مخزن دار گردوخاک و زباله‌ مکیده شده در مخزنی پلاستیکی که اغلب شفاف است جمع می شود که همراه با پیشرفت این دستگاه در مدل های جدید، محتوای مخزن فشرده می شود. این نوع جاروبرقی نیز توسط شرکت های مختلفی چون بوش، سامسونگ، ال جی، فیلیپس و هیتاچی تولید و روانه بازار می شوند و دارای مزایا و معایبی می باشند.

مزایا جاروبرقی بدون کیسه

۱- با استفاده از این نوع جارو دیگر برای خرید کیسه هزینه ای صرف نمی شود و به دلیل عدم نیاز به تعویض کیسه نظافت به سرعت انجام می شود.
۲- در مدل هایی از جارو برقی مخزن دار که سیستم فشرده سازی گرد و غبار یا کمپرسور وجود دارد، گرد و غبار تا سه برابر بیشتر از انواع ساده در مخزن جای می گیرند، به همین دلیل تعداد دفعات تخلیه مخزن کاهش می یابد.
۳- بیشتر مدل های جارو برقی بدون پاکت، مخزنی شفاف دارند که سبب می شود به راحتی از زمان پر شدن آن مطلع شد و آن را خالی کرد. همچنین با نگاه کردن به مخزن هم می توان از درست کار کردن جارو مطمئن شد و هم در صورت مکیدن شی با ارزش از این موضوع مطلع شد.
۴- در این نوع جارو، آشغال ها وارد مخزن می شوند که باید پس از پر شدن مخزن آن را خالی و تمیز کنید؛ به همین دلیل می توان تا پایان عمر جارو از مخزن استفاده کرد بدون آنکه آسیب بیند.
۵- جارو برقی بدون پاکت با محیط زیست سازگار است چون نیازی به تعویض کیسه و درو انداختن کیسه یکبار مصرف نیست. همچنین بعضی از افراد خاکروبه جمع شده درون مخزن را به عنوان کود به خاک باغچه اضافه می کنند که این کار در صورتی صحیح است که مواد درون مخزن عاری از ذرات پلاستیکی و غیرقابل بازیافت باشند.

معایب جاروبرقی های بدون کیسه

۱- این نوع جارو برقی نسبت به رقیب خود کمتر بهداشتی است و این به خاطر این است که در نوع کیسه ای می توان پاکت آن را پس از پر شدن دور انداخت اما در این نوع هنگام تخلیه مخزن ممکن است برخی از ذرات آلاینده وارد محیط شوند. در ضمن خالی کردن مخزن به راحتی دور انداختن پاکت جارو نیست.
۲- فیلتر در هر دو مدل وجود دارد و وظیفه آن جلوگیری از ورود گرد و غبار نرم و ریز مکش شده به داخل اتاق می باشد. فیلتر اصلی به نظافت و تعویض نیاز دارد و در مدل کیسه دار بهتر عمل می کند.
۳- این جارو برای افرادی که آلرژی یا آسم دارند مناسب نیست، زیرا مواد آلرژی زا در مخزن باقی می مانند و هنگام تخلیه مشکل زا می شوند.

۴- این مدل جارو برقی به مراقبت و نگهداری بیشتری نیاز دارد و تخلیه مخزن آن به مهارت نیازداردچون ممکن است گردو غبار ایجادشده محیط راکثیف کنند. البته بهتراست تخلیه مخزن درفضای خارج ازاتاق انجام شود تا مجبورنشوید دوباره اتاق راجارو کنید.

هر کدام از این دو نوع جاروبرقی مزایا و معایبی دارند اما هر دوی آن ها در زمینه تمیز کاری بسیار کارآمد هستند و هیچ گاه نمی توان به طور قطع یکی را بهتر و دیگری را بدتر نامید. بهترین انتخاب به نیاز و شرایط شما بستگی دارد. به عنوان مثال مخزن و فیلتر جارو برقی بدون کیسه باید مرتب شسته و تمیز شوند و از طرفی خالیکردنوتهیهکیسهیکبارمصرفدر جارو کیسه‌ایمطرح است؛ بنابراین شما تصمیم گیرنده نهایی هستید.

شما از کدام نوع جارو برقی استفاده می کنید: کیسه دار یا بدون کیسه؟

قطعه بانک بورس انواع پاکت جاروبرقی کیسه جاروبرقی

پاکت جاروبرقی بوش

پاکت جاروبرقی مولینکس

پاکت جاروبرقی الکترولوکس

پاکت جاروبرقی آاگ

پاکت جاروبرقی فیلیپس

پاکت جاروبرقی پاناسونیک

پاکت جاروبرقی سامسونگ

پاکت جاروبرقی صنام

پاکت جاروبرقی ناسیونال

پاکت جاروبرقی ال جی

پاکت جاروبرقی الگانس

پاکت جاروبرقی دوو

پاکت جاروبرقی مورفی ریچاردز

پاکت جاروبرقی بوتان

پاکت جاروبرقی دیاموند

پاکت جاروبرقی اربیت

پاکت جاروبرقی اجیک

پاکت جاروبرقی نانیوا

پاکت جاروبرقی مجیک

پاکت جاروبرقی الکترا

پاکت جاروبرقی واینر

پاکت جاروبرقی مدیا

پاکت جاروبرقی هاردستون

پاکت جاروبرقی دانفوس

پاکت جاروبرقی فلر

پاکت جاروبرقی بیم

پاکت جاروبرقی سینجر

پاکت جاروبرقی کنوود

پاکت جاروبرقی هوور

پاکت جاروبرقی مورس

پاکت جاروبرقی کلار

پاکت جاروبرقی باکنشت

پاکت جاروبرقی زیمنس

پاکت جاروبرقی سانی

پاکت جاروبرقی تفال

پاکت جاروبرقی پرشینال

پاکت جاروبرقی کلکتو

پاکت جاروبرقی آرتک دو

پاکت جاروبرقی رادکس

پاکت جاروبرقی تیوا

پاکت جاروبرقی مانیا

پاکت جاروبرقی پاسا

پاکت جاروبرقی ارگوکس

پاکت جاروبرقی رونتا

پاکت جاروبرقی پارس خزر

پاکت جاروبرقی بلک اند دکر

پاکت جاروبرقی دلونگی

پاکت جاروبرقی متئو

پاکت جاروبرقی آلپینا

۰۲۱۴۴۲۶۹۶۴۰ – ۰۹۰۳۲۸۰۱۴۵۶

سنترسرویس مرکز تعمیرات جاروبرقی ذر تهران :

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *